Garanciáink

Garanciáink

Bízunk magunkban

A Mikroptika valamennyi termékére és szolgáltatására garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bármilyen probléma merül fel a látáskorrekciós eszközökkel vagy vizsgálatokkal kapcsolatban, azonnal segítséget nyújtunk Önnek.

Csapatunk azon dolgozik, hogy biztosítsa az ügyfelek számára a legmagasabb színvonalú látáskorrekciós eszközöket. Minden termékünk garantáltan megfelel a magas minőségi követelményeknek, és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek.

Ha bármilyen probléma merül fel a látáskorrekciós eszközökkel kapcsolatban, akkor kérjük, hogy azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Optikánk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek megoldani a problémákat, és a lehető leggyorsabban és legprofibb módon elhárítsa azokat.
A garancia mellett minden ügyfelünknek egyedi figyelmet szentelünk, és mindig az Ön személyes igényeit figyelembe véve kínálunk megoldásokat. Ha további kérdése van a garanciával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk minden kérdésében.
Köszönjük, hogy minket választ! Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz új szemüvegével!
Látásvizsgálattól A Szemüvegig

Teljes körű Garancia

A Mikroptika szaküzleteiben teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak, melynek alapja a szakembereink által helyben elvégzett 6 pontos látásvizsgálat. Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően magasan képzett szakembereink a Mikroptika minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítik az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

Hoya lencsék

Gyártási garancia

6×4 hónap, azaz 2 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Hoya szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson. Nem számít viszont gyártási hibának a helytelen kezelésből fakadó felszíni sérülés.
Hoya lencsék

Prémium Garancia

A Hoya prémium garancia biztosítja Önnek, hogy a Hoya márkázott szemüveglencse törése, repedése, karcolása, sérülése esetén (beleértve a saját hibából eredő sérüléseket is) a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal a Hoya 75% illetve 50% kedvezménnyel kicseréli a megsérült szemüveglencsét.
Ennek külön díja van, melyet a vásárló a szemüveg vásárlással együtt vásárolhat meg.

Hoya lencsék

Törési garancia

6×2 hónap, azaz 1 év törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős Hoya PNX szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

Szemüvegkeret

Jótállás

6×2 hónap, azaz 1 év jótállást vállalunk az Ön által vásárolt bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot. Ha Ön kiemelkedően strapabíró flexibilis titán keretet vásárol, 60 fokos elhajlásig törési garanciát vállalunk szemüvegkeretére. Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás és szándékos rongálásból fakadó problémákra. Kérjük kizárólag a Mikroptika szakembereivel végeztesse a javításokat!
Hoya lencse

Megszokási Garancia

6×1 hónapos, azaz fél éves megszokási garanciát vállalunk bármilyen Hoya progresszív lencse vásárlásakor, hogy közelre és távolra egyaránt jól lásson, minden élethelyzetben. Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptria értékű bifokális vagy távoli és közeli szemüveglencsére.
Extra

Szerviz csomag

Kapcsolódó szolgáltatásként 6 alkalommal 2 éven belül díjtalanul vállaljuk szemüvegének ultrahangos tisztítását, csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak és szárvégeinek beállítását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen!

Problémája akadt?

Keressen minket bizalommal!

Amennyiben kérdése akadt garanciáinkkal kapcsolatban, vagy nálunk vásárolt szemüvegével probléma van, írja meg nekünk és hamarosan felkeressük telefonon!