Akcióink

Ne hagyja ki a kiváló minőségű szemüvegek és szolgáltatások kedvező ajánlatait!
Mikroptika

Kedvezményes ajánlataink

A Mikroptika Kft. legújabb kedvezményeit és ajánlatait gyűjtöttük össze, hogy Ön mindig naprakész legyen! Nézze meg a legfrissebb bejegyzéseket, és találja meg a tökéletes ajánlatot, amely a legjobb minőségű szemüvegeket és szolgáltatásokat kínálja Önnek!

Multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel!
13febr

Multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel!

Kihagyhatatlan ajánlat! 2024. február 29-ig. Miről szól az ajánlat? Multifokális iD Lifestyle, és Balansis lencsék UV szűrős-, vagy monitorszűrős- karcálló bevonattal, akár vékonyítással is. Hogyan és ki veheti igénybe? Bárki igénybe veheti, akinek távolba-, munkatávolsárba-, vagy közelre is szüksége van szemüvegre. Melyik optikánkban lehet igénybe venni?Ajánlatunk mindkét üzletünkben elérhető. Ajánlatunk mindkét üzletben elérhető. Miért a […]

Meiryo prémium felületkezelés ajándékba!
31jan

Meiryo prémium felületkezelés ajándékba!

Hosszan tartó tisztaság ajándékba 2024. február 1-29. Szemüveglencse tartós védelemmel, 3 év felületi garanciával. Kiemelkedő tulajdonságai: tükröződéscsökkentő hatás, szennyeződéstaszító, könnyen tisztítható, rendkívül karcálló, 100 %-os UV védelem a lencse külső és belső felületein, vízlepergető, portaszító. Minden szemüvegviselőnek ajánlott, aki hosszantartó minőségi látást szeretne. Mindkét üzletünkben megrendelheti. Válasszon bennünket, hogy megadhassuk Önnek a tisztánlátás élményét!

Meiryo nyereményjáték
06nov

Meiryo nyereményjáték

A nyeremény SEIKO óra 2023. november 6.- 2024. március 31. Vásároljon egy Hoya iD Myself vagy Mystyle V+ szemüveglencsét Meiryo réteggel és egy SEIKO órát nyerhet. Hogyan és ki veheti igénybe? Bárki aki iD Myself- vagy Mystyle V+ Meiryo réteggel ellátott, prémium multifokális lencsét vásárol üzletünkben. Melyik optikánkban lehet igénybe venni? Mindkét üzletünkben. Miért a […]

Hoya állandó akció: Duplázó ajánlat
15aug

Hoya állandó akció: Duplázó ajánlat

Hoya progresszív lencsék vásárlása esetén egy második pár progresszív vagy munkaszemüveg lencsét adunk ajándékba!

Ingyenes látásellenrőzés első alkalomra
02máj

Ingyenes látásellenrőzés első alkalomra

Ingyenes látásellenőrzés új pácienseinknek. Tapasztalja meg kockázatmentesen a Mikroptika csapatának szakszerű és precíz vizsgálati módszereit!

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel levelezőlistánkra, hogy időben értesíthessük közelgő és aktuális ajánlatainkról!