Szemüvegeink

Éleslátás stílusosan csomagolva. Elkészítjük az Önhöz legjobban illő szemüveget!

Egyedi megjelenés, éles látás

Szemüvegkészítés a Mikroptikánál

A Mikroptika Kft. szemüvegkészítési szolgáltatásai a minőségre, szakértelemre és egyedi igényekre összpontosítanak, hogy a tökéletes szemüveg kiválasztásában és készítésében segítsenek. Szakértő csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a szemészeti iparban, és elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazza szemüvegeinkben. Az általunk készített szemüvegek nemcsak stílusosak és kényelmesek, hanem optimális látást és tartósságot is biztosítanak.

Egyedi szemüvegek Önnek

A Mikroptika Kft-nél széles választékot kínálunk a legnépszerűbb márkáktól kezdve az egyedi tervezésű keretekig, így mindenki megtalálhatja a stílusának és személyiségének megfelelő szemüveget. Az egyéni igényekre szabott tanácsadással és a precíz látásvizsgálattal biztosítjuk, hogy szemüvege megfelelően illeszkedjen és a lehető legjobb látásélességet nyújtsa.
Válassza a Mikroptika Kft. szemüvegkészítési szolgáltatásait, és élvezze a magas színvonalú, személyre szabott megoldásokat, amelyek stílusos megjelenést és kiváló látásminőséget biztosítanak Önnek.
Választékunk

Szemüvegkeret márkáink

Ana Hickmann, Anne Marii, Betty Barclay, Belutti, Bergman, Calvin Klein, Cubista, Centro Style, Chili & Co, Cosmo, Diesel, DKNY, FILA, Hickmann,  Heavy Tools, Jaguar, Karl Lagerfeld, Laura Biagotti, Lacoste, Mango, Max Mara, Mondoo, Marie Claire, Nordic, OZZIE, POLAROID, Prague,  PULL & BEAR, Pepe Jeans, POLAR, Roberto Cavalli, Solano, Silhouette, Stepper, Tommy Hilfiger, Ted Baker, Tamaris, Tonny, VULKAN, Zarita & Bo

Választékunk

Lencsék és bevonatok

SYNC III
A Hoya Sync III lencse kifejezetten a digitális eszközök hosszú távú használatára lett tervezve, mely enyhén befelé tartó dioptriájával segíti csökkenteni a szemek fáradtságát.
Sensity
A Hoya Sensity fotokromatikus lencsék alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, így mindig a tökéletes látást biztosítják, legyen szó erős napsütésről vagy borús időről.
iD LifeStyle 4
Az iD Lifestyle 4 lencse a Hoya legújabb progresszív lencséje, mely személyre szabott megoldást kínál a dinamikus és aktív életvitelt élő embereknek.
Hoya Kids Lencsék
A Hoya Kids lencsék extra erős anyagból készülnek, mely ellenáll az aktív gyermekéletben előforduló ütéseknek és leeséseknek, így a lencsék élettartama hosszabb lesz.
Miyosmart
A Miyosmart lencsék forradalmi technológiával kerültek kifejlesztésre a gyermekkori rövidlátás kontrollálására, mely segíthet lassítani a miópia progresszióját.
HI-VISION SUPER
3x karcállóbb, tükröződéscsökkentő, vízlepergető, szennyeződéstaszító réteg
HI-VISION LONGLIFE
legerősebb, magas karcállóság, tükröződéscsökkentés, vízlepergető, szennyeződéstaszító, portaszító
UV-CONTROL
HI-VISION LONGLIFE tulajdonságai+UV szűrő réteg
BLUE-CONTROL
HI-VISION LONGLIFE tulajdonságai+kékfény szűrő réteg
HI-VISION MEIRYO

Tisztaság, karcállósság és UV-védelem 3 év gyártói garanciával

Segítünk Önnek!

Szakértői tanácsadás

Szakértői csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb szemüveg kiválasztásában, figyelembe véve arcformáját, életmódját és költségvetését. Tapasztalataink és szakértelem alapján, egyéni igényekre szabott tanácsot nyújtunk, hogy biztosítsuk a tökéletes illeszkedést és kényelmet. Forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a személyre szabott megoldásokat, amelyek stílusos megjelenést és kiváló látásminőséget biztosítanak.

Ingyenes látásellenőrzés
első alkalomra

Távoli és közeli látásellenőrzés szemüvegben vagy szemüveg nélkül.

Válassza a Mikroptika szem- és látásvizsgálatait, és gondoskodjon szeme egészségéről! Jöjjön el hozzánk és első látásellenőrzését díjmentesen elvégezzük Önnek!

Szemüvegkészítés

Így készítjük Szemüvegét

A Mikroptika Kft. szemüvegkészítési folyamata magában foglalja a precíz látásvizsgálatot, a legmegfelelőbb lencse és keret kiválasztását, valamint a szemüveg gondos elkészítését. Szakértőink lépésről lépésre végigkísérik Önt ezen az úton, hogy a legjobb látásjavító megoldást kapja. Bízza ránk szemészeti igényeit, és élvezze a kiváló minőségű szemüvegek nyújtotta előnyöket!

Látásvizsgálat

A folyamat első lépése a pontos látásvizsgálat, amely során szakértőink megállapítják az Ön szemüvegre vonatkozó dioptriás értékeit, és szükség esetén egyéb szemészeti problémákat is feltárják.

Lencse kiválasztása

A vizsgálat után segítünk a legmegfelelőbb lencsét kiválasztani, figyelembe véve az Ön látási igényeit, az anyagot, a bevonatot és a lencse vastagságát is.

Keret kiválasztása

A következő lépésben széles választékunkból kiválaszthatja az Ön arcához és stílusához leginkább illő szemüvegkeretet, melyben szakértőink készséggel segítenek Önnek.

Szemüveg elkészítése

Végül elkészítjük az Ön személyre szabott szemüvegét a választott lencsével és kerettel, hogy Ön tökéletes látást és kényelmet élvezhessen mindennapjai során.
Garancia

Biztosak vagyunk munkánkban

A Mikroptika Kft. minden szemüvegre garanciát vállal, biztosítva a kiváló minőséget és tartósságot. Hibás vagy sérült termék esetén díjmentesen javítjuk vagy cseréljük a garancia időn belül. Így Ön nyugodt szívvel választhatja szolgáltatásainkat, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű és stílusos szemüveget kapja.